Leírás és Paraméterek
A 2017-es Bucephalus a cassis, a szantálfa és a szegfűszeg aromáit mutatja be. Az aromák gyönyörűen integrálódnak a szeder és a sötét cseresznye, valamint a juharszirup gazdag, érett, gyümölcsös ízeivel. Ez a testes bor intenzív mélységgel és széles, gazdag ízekkel rendelkezik.
A 2017-es Bucephalus a Napa-völgyben található legjobb szőlő felhasználásával készült. A 2017-es Bucephalus gyümölcsének nagy részét az Atlas Peakről szüretelték. Egy kis adag Syrah-t, Petit Verdot-t és Malbec-et kevertek a Bucephalusba, hogy elősegítsék a keverék összeérését. A Syrah bódító elixírként van jelen a borban. Ezek a szőlőblokkok együttesen erőteljes és jól strukturált bort alkotnak.
Alk. | 15,5 % |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.