Leírás és Paraméterek
Eredet: Seals Costera a vidéken Siurgus Donigala terület Sarais és Sisini, 220 méter magasan a tenger szintje felett.
Talaj: Mészkő, agyagos, közepes textúra hajlamos lazasága, kavics kis-és közepes méretű.
Szőlő: Cannonau, Carignan, Bovale.
Klíma: Mediterrán, enyhe tél, kevés a csapadék, nagyon meleg és szeles.
Szedés: Kézi, a kora reggeli órákban.
Borkészítés: Erjedés - kivonatolás szabályozott hőmérsékleten 28-30 ° C-on kb 10-12 nap. Almasavbontás a cement tartályokban és finomítás kis tölgyfahordókban 8-10 hónapig. Rövid öregedés palackban.
Jellemzői: Színe intenzív rubinvörös gránát árnyalatokkal. Illata intenzíven boros jellemzően Cannonau. Íze meleg, kerek, jól strukturált és jól kiegyensúlyozott.
Tárolás: 18 ° C-on, a páratartalom 75% -os, ellenőrzött fény, fekvő palack.
Fogyasztás: közepes méretű pohárban, hőmérséklet 16-18 ° C
Étel párosítás: Tészta ételek jól fűszerezetten, sertés és bárány, pecorino vagy közepes hosszú érlelésű sajtok.
Jelleg | Vörös bor |
Kiszerelés | 0,75l |
Ízvilág | száraz |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet | 16-18 °C |