Leírás és Paraméterek
Borkészítés követi a klasszikus fehér bor készítési módszert. A szőlőt finoman nyomva rögtön szüret után a pincészetben, majd a mustot lehűtik 10 ° C-on, és tisztázták. Beállítják a kiválasztott élesztő hozzáadásával az átmeneti fermentációt végezzik 16-18 ° C-on. Az eredmény egy olyan bor ami finom és elegáns íz profilú és kellemes, friss savakkal rendelkezik.
Az ajánlott fogyasztási hőmérséklete 10 -12 ° C
Származási ország: Olaszország
Régió: Veneto
Pincészet Cantine Torresella
Borfajta: Fehér bor
Szőlő: Chardonnay
Íz: száraz
Üveg Kapacitás: 0,75 liter
Alkohol tartalom: 12,5%
Megy: baromfi, borjú, nyúl, sertés, sült, párolt, grillezett, párolt, tészta tejszínes mártással, pizza, zöldségek, libamáj, fiatal sajt, enyhe sajt, aperitif általános, Sushi
Jellemzői: gyümölcsös, friss
Megjegyzés: bor tartalmaz szulfitokat.
Jelleg | Fehér bor |
Kiszerelés | 0,75l |
Ízvilág | száraz |
Alkoholtartalom | 12,5 % |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet | 10-12 °C |