Leírás és Paraméterek
Fogyasztása 12 fokon tulipán alaku pohárban javasolt, pár perces pihentetés után, étkezés végén, vagy a nap folyamán. Erjedése rozsdamentes acélból készült tartályokban vákumban és hőmérséklet-szabályozott körülmények között történik, gyors lepárlással annak érdekében, hogy elkerüljék a káros másodlagos fermentációt. 100% -os kézműves tételes desztilláció exkluzív gőzfőzőben, Benito Nonino innovációjának és folyamatos kutatásának eredménye, amely a fej és a farok eltávolításával lehetővé teszi a grappa legtisztább részének kiválasztását: a szívet. A lepárlás az erjedés után azonnal, de nagyon lassan történik, hogy az illékony komponensek, melyek az adott fajták különlegességét adják, megmaradjanak. Enyhén aromás fajta, fokozza a krémes sütemények, krémek és a fagylalt ízeit. Kiváló, friss gyümölcssaláta mellé. Rizottót is ízesíthetünk vele, főzés közben. Alkoholtartalom 38%