Leírás és Paraméterek
Tiszta, lágy és kerek, rózsaszirom, kakukkfű és vanilia illatvilágával. Muscat szőlő törkölyéből készül.. Erjedése rozsdamentes acélból készült tartályokben (6-12 hónapig) vákumban és hőmérséklet-szabályozott körülmények között történik, gyprs lepárlással annak érdekében, hogy elkerüljék a káros másodlagos fermentációt. 100% -os kézműves tételes desztilláció exkluzív gőzfőzőben, Benito Nonino innovációjának és folyamatos kutatásának eredménye, amely a fej és a farok eltávolításával lehetővé teszi a grappa legtisztább részének kiválasztását: a szívet. A lepárlás az erjedés után azonnal, de nagyon lassan történik, hogy az illékony komponensek, melyek az adott fajták különlegességét adják, megmaradjanak. Fogyasztása 12 fokon vagy jeges tulipán alakú pohárban ajánlott néhány perces pihentetés után. Ajánlott krémes sütemények és fagylalt mellé fogyasztani, de sülő húst vagy rizottót is ízesíthetünk vele. Alkoholtartalom 41%