Leírás és Paraméterek
Kifinomult, lágy és elegáns illata aranyalmát és frissen sült kenyeret idéz. Chardonnay szőlő törkölyéből készült. Erjedése rozsdamentes acélból készült tartályokben vákumban és hőmérséklet-szabályozott körülmények között történik, gyors lepárlással annak érdekében, hogy elkerüljék a káros másodlagos fermentációt. 100% -os kézműves tételes desztilláció exkluzív gőzfőzőben, Benito Nonino innovációjának és folyamatos kutatásának eredménye, amely a fej és a farok eltávolításával lehetővé teszi a grappa legtisztább részének kiválasztását: a szívet. A lepárlás az erjedés után azonnal, de nagyon lassan történik, hogy az illékony komponensek, melyek az adott fajták különlegességét adják, megmaradjanak. Fogyasztása 12 fokon tulipán alaku pohárban javasolt, pár perces pihentetés után étkezés végén vagy a nap folyamán, de rizottó főzéséhez is használható ízesítésként. Alkoholtartalom 41%