Leírás és Paraméterek
A Branciforte Bordonaro család egyedülálló keveréke ötvözi a Nero d'Avola erejét, és a fűszeres és intenzív Petit Verdot ízét. A betakarítás különböző korszakokban történik, hogy megfeleljen a különböző érési időknek, és fokozza az egyes szőlőfajták érzékszervi jellemzőit. A köpeny kompakt lilafehér, a szeder, a fekete áfonya és a fűszeres jegyzetekkel, valamint a puha, hosszantartó eleganciával. Egy vacsora után illik a vörös húshoz és a középkorú sajtokhoz.
Besorolás: Terre Siciliane I.G.T.
Szőlőfajták: Nero d'Avola - Merlot
Szőlőültetvények helye: Trapani terület - dombos talaj 250/400 mt. a. s. l.
Talajösszetétel: Clayey elterjedtsége
Képzési rendszer: Gujot Espalier
Nr. Szőlő hektáronként: 4.400
Hektáronkénti hozam: 9000 kg
Betakarítás: szeptember II. És III. Évtizede
A fermentáció időtartama: 20 nap 16 ° 18 ° C-on
Gyártási módszer: lágy préselés, maximum 60% -os lé extrakció, fermentáció szabályozott hőmérsékleten.
Alkohol: 12,5 térfogatszázalék.
Kóstoló megjegyzések: Meggyőző illattal és simogató ízű bor. A Nero d'Avola és a Petit Verdot szőlőből készült pontos borítással készült, melynek lágysága és kellemes savassága jellemzi. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 10/12 ° C
Párosítás: A paradicsomszósz, a töltött vagy grillezett tészta, a különféle hideg húsok és a pizzák minden ízének legjobb tételeihez.
Jelleg | Rosé bor |
Kiszerelés | 0,75l |
Ízvilág | száraz |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet | 10-12 °C |