Leírás és Paraméterek
Szőlő: Sangiovese 95%, Canaiolo, Colorino 5%
Alkohol: 13,5%
Szőlészet helye: különböző helyen 350-500 méteres tengerszint feletti magasságokon
Tőkék kor: 20 és 40 év
Képzési rendszer: Guyot
Az ültetés sűrűsége: 7.500 / ha
Fermentáció: 28 ° C (82 ° F)
Macerálás: körülbelül 15 nap
Érlelés: fahordóban Allier, Tronçais és Limousine 10/12 hónapig, finomitás palackban minimum 4 hónap
Első gyártási év: 1897
Termelés: körülbelül 120.000 palack/év
Élethossz: 15/18 év
Jellemzői: ragyogó rubinvörös, kiegyensúlyozott, a puha és elegáns test
Étel párosítás: sült húsok és tapasztalt sajt
Megjegyzés: legalább 2 órával fogyasztás előtt nyitni kell.
Jelleg | Vörös bor |
Kiszerelés | 0,75l |
Ízvilág | száraz |
Alkoholtartalom | 13,5 % |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.