Leírás és Paraméterek
Szőlőfajta Arneis 100%
Alkohol 13%
Szín Szalma sárga
Összes SO2 110 mg / l
Összes maradékcukor 3 g / l
Termesztése Langhe területen, 200 / 300m tengerszint feletti magasságban
Képzési rendszer Guyot
Talaj agyag-kalciumos talaj
Borkészítés: Bőrrel érintkező periódus A borítás 36 órán át bőrrel érintkezve alacsony hőmérsékleten (5 °C), amelyet egy klasszikus fehérborítás követ, fermentációs időszak 15 nap acéltartályokban alacsony hőmérsékleten (15 °C) 6 hónapos öregedés saját élesztőjén
Kóstoló: Sima, gyümölcs- és virágjegyekkel, jó savassággal
Kóstolási hőmérséklet 8 ° C
Étkezési csatoló Ideális aperitifként vagy halételekkel
Jelleg | Fehér bor |
Kiszerelés | 0,75l |
Ízvilág | száraz |
Alkoholtartalom | 13 % |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet | 8 °C |
Vélemények
2024. 04. 05.
-