Leírás és Paraméterek
Szőlőfajta Cortese 100%
Alkohol 12%
Szín Szalma sárga
Összes SO2 100 mg / l
Összes maradékcukor 3 g / l
Termesztési terület Gavi terület 200 / 300m tengerszint feletti magasságban
Képzési rendszer Guyot
Talaj agyagos homokos
Borkészítés: bőrrel érintkező periódus 24 óra alacsony hőmérsékleten, fermentációs periódus 10 napos acéltartályokban alacsony hőmérsékleten, 4 hónapos öregedés saját élesztőjén.
Kóstoló: Finom, elegáns, sima, gyümölcs- és virágjegyekkel
Kóstolási hőmérséklet 8 ° C
Étkezési csatoló: Ideális aperitifként vagy halételekhez
Jelleg | Fehér bor |
Kiszerelés | 0,75l |
Ízvilág | száraz |
Alkoholtartalom | 12 % |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet | 8 °C |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.