Leírás és Paraméterek
Szőlőfajta Nebbiolo 100%
Alcool 14%
Szín Garnet Red
Összes SO2 90 mg / l
Összes maradékcukor 2 g / l
Termesztési terület Verduno 300/350 m tengerszint feletti magasság
Képzési rendszer Guyot
Talaj agyag-kalciumos talaj
borkészítés
Vinifikáció Rozsdamentes acéltartályban
Bőrrel érintkezés időtartama 15 nap
3 éves öregedés francia tölgyfahordóban, majd egy rövid ideig tartó palackban
Kóstolás: Száraz selymes tanninnal, teljes testtel
Kóstolási hőmérséklet 20 ° C
Étkezési kapcsoló sajt, hús, mint a brasato
Jelleg | Vörös bor |
Kiszerelés | 0,75l |
Ízvilág | száraz |
Alkoholtartalom | 14 % |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet | 20 °C |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.