Leírás és Paraméterek
Szőlőfajta Barbera 100%
Alkohol 14%
Szín Rubint vörös
Összes SO2 86 mg / l
Összes maradékcukor 3 g / l
Szőlőültetvény termesztési terület Alba terület, 200 / 300m tengerszint feletti magasságban
Képzési rendszer Guyot
Talaj agyag-kalciumos talaj
Vinifikáció Rozsdamentes acéltartályban
Bőrrel érintkezés időtartama 8 nap
12 hónapos érlelés tölgyfahordóban
Kóstolás: Száraz selymes tanninnal
Kóstolási hőmérséklet 18 ° C
Étkezés kapcsolat: sajt, tészta, rizottó, hús, mint a brasato
Jelleg | Vörös bor |
Kiszerelés | 0,75l |
Ízvilág | száraz |
Alkoholtartalom | 14 % |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet | 18 °C |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.